(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Overspringshandlinger

Overspringshandlinger
19. oktober 2020 info@annesoevang.dk

Vi gør det alle. Vi undgår og går uden om den varme grød. Vupti og lige pludselig er vi styret elegant uden om en bestemt opgave, en beslutning, en konflikt, noget vi har sat os for o.a.

Vi siger så, at vi glemte det, at noget andet er vigtigere, at vi var for trætte, at vi omstemte os, at vi gør det i morgen. Men gør vi det så i morgen? Sikkert ikke. Måske fortrængte vi det helt og aldeles.

Vi laver overspringshandlinger og viger uden om, enten fordi det pågældende føles for overvældende, for kedeligt, for umuligt eller frygtindgydende.

Med logikken ved vi, at det er irrationelt. Det er følelserne omkring det, tager magten fra os.

Skulle vi have gjort det, betød det måske, at vi skulle ændre noget i os selv, måske at vi ville blive konfronteret med vores egne ubevidste løgne, vores usikkerhed, vores frygt o.l.

Jeg kan ikke sige det nok. Mennesket er fantastisk men ikke bevidst om sin egen storhed som væsen.

Når vi laver overspringshandlinger, er det ikke mennesket, der gør det. Derimod er det små usikre og bange dele/aspekter i os, der puster sig op og saboterer os.  Læs evt mere her  https://annesoevang.dk/wp-content/uploads/2020/12/Svar-paa-dine-spoergsmaal-inden-du-booker-en-tid.pdf

Aspekterne behøver ikke fylde i dit indre landskab. Du kan gøre noget selv, og du vil opdage, at det ikke var “overvældende og farligt”.  Dit indre landskab er med ét anderledes, og følelser, der før tog magten, er pist væk.