(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Om Anne Søvang

Om

Jeg bor i Silkeborg tæt på den fantastiske natur med dens stilhed og ro, noget jeg virkelig værdsætter. Igennem mange år gennemgik jeg dybe indre oprydningsprocesser, oplevede et indre kaos, der af og til kunne tage pusten fra mig, og det var ofte svært selv at navigere igennem alle de tanker og emotioner, der fyldte i det indre. Så jeg har haft stor glæde af facilitering og ekstern hjælp, når det brændte på.

Som barn var jeg genert og vidste også, at jeg var noget anderledes end de fleste omkring mig. Omverden og dens støj (høje lyde, menneskers kaotiske emotioner, vrede, råb, dramaer o.l.) kunne overvælde mig. Det fik mig til at trække mig, af og til føle mig forkert samt ønske, at jeg blot ville overleve i det, der dengang føltes som en voldsom verden med ufred.

Først mange år senere opdagede jeg, at jeg faktisk var utrolig sensitiv, intuitiv og følende, men jeg havde jo lært at navigere – ikke efter mavefornemmelser og det intuitive – men brugt hovedet og dets logik. Det gik op for mig, at vores hjerne kun kan agere/handle/tænke/finde svar ud fra de erfaringer, den har, at den er som en database med et vist lager af informationer. Derfor vil det kværne rundt i hovedet, når der sker noget, vi ikke mentalt har svar på. Straks vil hjernen  analysere, rationalisere, forsøge at forstå, skabe ro og balance samt  have kontrol.

Men vi er ikke lig med det, vi kan tænke os til, vi er ikke den rolle, vi har indlært. Vi er meget, meget mere.

Jeg opdagede, at det indre – mit selv – har alle svar, også nye svar og løsninger, jeg ikke kunne analysere mig til. Jeg lærte, at mine gamle traumer ville sidde og kæfte op, indtil jeg fik dem helet og integreret. Kort og godt, jeg havde ignoreret mit selv, var blevet usynlig for mig selv og en begrænset udgave af mig, nemlig “den jeg troede, jeg skulle være”. For selvfølgelig havde jeg som alle andre optaget/assimileret forældres og omverdens energier, mønstre, tanker og opfattelser og gjort det til mit.

Eksempel: Jeg var den fornuftige, lød det som barn. Indkodet i den bedste mening fra familien til at gøre det rigtige, ikke træde forkert, være stille, når de voksne talte, gøre som der blev sagt, opfylde deres ubevidste forventninger til mig etc. Lyder det bekendt for dig, måske ikke lige præcist det, jeg lærte, men noget i den boldgade?

Lige her opdagede jeg, hvordan vi som små børn ubevidst opsuger mors og fars energier og gør dem til vores egne. Bærer en forælder eksempelvis på en frygt for at gøre det forkerte, at alting skal være korrekt, at ting enten er rigtige eller forkerte etc., vil vi som børn optage og assimilere præcist disse, selv om de ikke er vores. Børn kopierer, som vi ved, og de kopierer alt. Energierne/mønstrene kan gå mange generationer tilbage. Vi kan når som helst vælge at træde ud af dem.

For godt 25 år siden kolliderede det i mit indre, for jeg kunne mærke, at noget i mig vågnede op. Men hvordan kommer man videre, når man ikke ved, hvad pokker der sker, og hvad det handler om? Ja det tog tid at opdage, og det er det, jeg i dag kan hjælpe dig med.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.