(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Om Anne Søvang

Om

Jeg bor i Silkeborg og har kontakt med mennesker både på telefonen og personligt. Jeg har gennemgået en indre oprydningsproces igennem mange år. Fordi dette var så spændende, og jeg gerne ville hjælpe andre, fik jeg undervejs en uddannelse som tankefelt-terapeut, hypnose-terapeut, thetahealer og en uddannelse i skyggesider/aspekter.

Min mangeårige erfaring er blevet til et bibliotek af visdom, som jeg gerne deler ud af.

Vil du vide mere, læs SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL, INDEN DU BOOKER EN TID

Kort om mig. Jeg er en af de mennesker, der fra ganske lille følte mig anderledes, følte at omverden kunne være for overvældende. Et lille sensitivt væsen. Heldigvis voksede jeg op i omgivelser, hvor jeg blev “hærdet”.

I mange år havde jeg 8-16 job, familie, børn og trivedes.  Med tiden blev det sværere. Noget ville ud. 

En indre opvågning var i gang. De gamle illusioner blev revet ned, selvbedraget fik lys, og en helingsproces af traumer, sår, skrammer, skyld, skam begyndte. 

Det har været en fantastisk rejse. Hold op jeg har lært meget, og jeg føler mig godt klædt på til at møde mennesker i dag.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.