(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Om Anne Søvang

Om

Jeg bor i Silkeborg tæt på fantastisk natur. For mange år siden begyndte indre oprydningsprocesser at melde sig. Der var perioder med indre kaos, der tog pusten fra mig, når tanker, tvivl, spørgsmål og følelser (emotioner) buldrede løs i kroppen og i hovedet. Men jeg følte altid, der var vej. Nok vidste jeg ikke hvordan og hvor, men noget drev mig videre. Derfor har jeg gennem årene taget en del kurser og haft stor glæde af facilitering.

Ud over en årrække at have virket først som zoneterapeut, healer, TFT terapeut og senere med hypnoseterapi, har jeg kurser i den nye energis psykologi og metafysik.

  • Aspectology – Forståelse af vores forskellige roller samt integration af de dele af os, vi ikke er så glade ved (vores skyggesider).
  • Sexual Energy School – Selvledelse samt forståelse af sin egen energi i relation med sig selv og andre.
  • Ancestral Freedom – Frisættelse af gamle energetiske bånd og mønstre fra familie og forfædre.
  • Threshold – Tilgivelsesproces hvor der er skyld og skam.
  • New Energy Synchrotize – om at ændre sin virkelighed og slippe det, vi ikke længere vil acceptere.

Mine mange års erfaring og læring har givet mig en livsvisdom, jeg gerne øser af, ligesom jeg qua denne kan se bag om den ydre og tilsyneladende virkelighed.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.