(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Om Anne Søvang

Ethvert skifte og ændring af vores opfattelser, ændrer det gamle. Jeg elsker at dykke ned under overfladen, afdække årsager samt bevidstgøre og cleare det gamle.

Forandring starter med at se på de historier, vi fortæller os selv samt i kroppen. Den er fascinerende, intelligent og husker alt, vi har oplevet. Kroppen er der, hvor forandring sker på celleplan. Bevidstheden ændres, vi sætter os selv fri.

Jeg bor i Silkeborg og nyder adgangen til skov, sø og natur tæt på min bopæl.

Som baggrund har jeg en terapeutuddannelse samt kurser indenfor den nye tids psykologi. Jeg er uddannet indenfor zoneterapi, hypnose, tankefeltterapi – TFT og er theta healer.

Mønstre i opvæksten lægger kimen til, hvordan vi navigerer, hvad vi tænker om os selv, ser os selv og opfatter os selv. Vi kopierer fra ganske små vores forældres energier, vi sammenligner os med andre, ligger under for, hvordan vi opfatter, at andre skal opfatte os, og vi har glemt, hvem vi er.

Alt det er noget, jeg brænder for at hjælpe dig med at forandre, så du kan leve det liv, du ønsker.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.