(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Om Anne Søvang

Om

Jeg bor i Silkeborg tæt på den fantastiske natur med dens stilhed og ro, noget jeg virkelig værdsætter. Igennem mange år gennemgik jeg dybe indre oprydningsprocesser, oplevede et indre kaos, der af og til kunne tage pusten fra mig, og det var ofte svært selv at navigere igennem alle de tanker og emotioner, der fyldte i det indre. Så jeg har haft stor glæde af facilitering og ekstern hjælp, når det brændte på.

Som barn var jeg genert, tilbageholdende og vidste også, at jeg var noget anderledes end de fleste omkring mig. Omverden og dens støj (høje lyde, menneskers kaotiske emotioner, vrede, råb, dramaer o.l.) kunne overvælde mig. Det fik mig til at trække mig, af og til føle mig forkert samt ønske, at jeg blot ville overleve i det, der dengang føltes som en voldsom verden med ufred.

Først mange år senere opdagede jeg, at jeg faktisk var utrolig sensitiv, intuitiv og følende, men jeg havde jo lært at navigere – ikke efter mavefornemmelser og det intuitive – men brugt hovedet og dets logik. Det gik op for mig, at vores hjerne navigerer i et lukket loop-system. Hjernen er som en processor, der logisk bearbejder og finder svar ud fra vores sind og de erfaringer, vi hver især har.

Der er så meget mere uden for vores bevidsthed, mere end det, vores sind og vores hjerne kender.  Vi har alle selv svar. Det handler om at kommunikere og forbinde os med os selv.

Jeg lærte også, at gamle oplevelser ville sidde og kæfte op, indtil jeg fik dem helet og integreret.

Lige her opdagede jeg, hvordan vi som små børn ubevidst opsuger mors og fars energier. adfærd, mønstre, forventninger og gør dem til vores egne. Børn kopierer alt fra omgivelserne.

For godt 25 år siden kolliderede det i mit indre, noget var vågnet, uden jeg vidste hvad.  Ja det tog tid at opdage og dernæst ændre ting, jeg ikke længere følte var sande for mig.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.