(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Om Anne Søvang

Fra jeg var ganske lille, gemte jeg mig selv godt væk – fra mig selv. Jeg ved i dag hvorfor. En af de mange ting, jeg gemte for mig selv, var følelsen af at være anderledes. Jeg gjorde som alle andre, havde job, familie, venner og et par hobbies. I nogle perioder trivedes jeg, men under overfladen følte jeg, at livet var en slags venteposition, jeg skulle blot igennem det her liv. Jeg havde glemt mig selv – mig selv er den autentiske mig og min sjæl. Jeg spillede spillet. Med tiden blev det sværere at holde facaden. Noget ville ud. Selvfølgelig strittede jeg imod, men den indre mur begyndte at krakelere i 1996. Uden jeg var bevidst om det, var en indre opvågning hjem til mig selv startet. Det var ensomme og kaotiske år indtil 2005. Der begynder jeg at møde andre på samme vej, jeg begyndte at kunne slappe mere af, forstå, hvad der skete. Endelig et fælles rum, hvor vi kunne dele oplevelser, frustration, frygt, forvirring, glæde og sorger. En følelse af at have fast grund under fødderne, også selv om jeg ikke vidste, hvad der lå rundt om næste hjørne. Gamle illusioner blev de følgende år revet ned, selvbedraget fik lys, og en helingsproces kunne begynde af de gamle traumer, sår, skrammer, skyld, skam. En integrationsproces af de mange aspekter i mig selv, som havde været sorgfulde, vrede, hadefulde, som havde været fyldt med skjult selvlede gik i gang. Glemslen og dens mange byrder forvandlede sig gradvist og åbnede til selvaccept, medfølelse, forståelse og kærlighed. Jeg er.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.