(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Midt i en Coronatid – fødsel af en ny verden

Midt i en Coronatid – fødsel af en ny verden
17. marts 2020 info@annesoevang.dk

Her får du mine input til, hvordan du kan slippe din frygt og bekymring samt mine betragtninger og observationer af det, der sker nu. Personligt oplever jeg, at vores  jord gennemgår et uset og uhørt bevidsthedsskift uden sammenligning.

Drama, frygt og usikkerhed – for hvad sker der dog?

Det er sorgfuldt, det, der sker lige nu.

Er man ikke vant til at håndtere sin energi, er det let at miste fodfæstet og blive kastet hid og did i dramaet, frygten og angsten samt blive skræmt af diverse ekspertudtalelser samt de tusindvis af historier på nettet og i medierne.

Mennesket er af væsen empat –det sanser og føler. Nogle mere end andre. At have den her empati betyder, at vi mærker og sanser omverdenen i kroppen. Så det er indlysende, at det er overvældende og skræmmende. Umiddelbart kan et råd være at gå ud i naturen, svøm, dans, bevæg dig, fordyb dig i kreative hobbies, syng fra vinduerne eller noget andet. Brug den sunde fornuft, lad dig ikke rive med. Du er faktisk i stand til at slippe det, der ikke tilhører dig. Se mere om det nedenfor.

Coronavirussen er i gang med at skabe et bevidsthedsskift i hele verden. Det påvirker os alle, som enkeltpersoner, familie, grupper, som land både socialt, kulturelt og ikke mindst økonomisk. Alt i vores liv er påvirket. Siden den 14. marts, da Danmark lukker ned, har jeg talt med mange mennesker – mest på telefonen.

En vågnende bevidsthed 

Respekt!!! Det har været bevægende, for jeg føler, at vi er vidner til fødslen af en helt ny bevidsthed på jorden: Nogle har fortalt, at dette vil ændre vores liv og måden, vi er mennesker på, at det bliver en bedre verden fremover, at der bliver ryddet op mange steder, andre fortæller, at vi hver især må bidrage uden egoisme. Jeg hører om, hvordan familier finder på nye aktiviteter sammen. Jeg har lige hørt om en børnefamilie, der via Skype leger ordleg med en anden familie online. Kreativiteten og nyskabelserne blomstrer. Jeg har oplevet storsind og accept mennesker imellem som aldrig før.

Selv om der er bekymring, er vi med ét mere åbne og kommunikerer mere. Det er meget bevægende at høre mennesker nu åbne op og dele deres tanker. Det føles, som om, at mennesker ved, at de er vågnet op for at tage ansvar for verden og sig selv på en anden måde end tidligere. Vi ved instinktivt, at verden aldrig bliver, som den var for få uger siden.

Faktisk har jeg ikke hørt et eneste negativt brok fra de, jeg har talt med. Det kan jeg selvfølgelig godt forstå, der er en lyst til, hvis man f.eks. sidder i udlandet og ikke kan komme hjem.

Hvordan jeg oplevede en monsterbølge af energi fra omverdenen og kom igennem uden at lade mig rive med

Hver gang vi snakker med andre, lytter og læser noget, tuner vi ind i bevidsthedsfelter og energier omkring os. Det påvirker os på forskellig vis.

Da landet lukkede grænserne, skoler og institutioner, kunne jeg i mit hjem mærke mønsterbølger komme imod mig om aftenen. Den heftige energi kom brusende som en tyk suppe – frygt, rædsel, drama fra vores kollektive bevidsthed / omverden.  Det var meget intenst. Jeg satte mig og begyndte at trække vejret bevidst ned i kroppen, lod energierne bevæge sig igennem mig uden at blive trukket med. Det samme skete næste aften, og jeg blev pludselig opmærksom på, at min vejrtrækning var gået på autopilot. Jeg kunne lave andre ting, mens kroppen lod energierne passere forbi. Den bevidste vejrtrækning samt bevidstheden om, at det ikke var mit, ændrede det for mig. Nu er der ro på, også selv om jeg ikke ved, hvad der sker i morgen eller i næste uge.

Noget af det, jeg havde følt og mærket kom fra den tætte familie, fra arbejdspladser og mennesker, jeg havde været i kontakt med. Jeg har været tunet ind i rejsebranchen og mange andre områder.

Kan jeg blive revet med? Nej, for  jeg ved, at jeg selv vælger, hvad der er mit og hvad der er tilhører omverden.