(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Feedback

Feedback

Det kan være svært at se klart og mærke sig selv, og vi søger svar. Længere nede i teksten finder du feedback fra mennesker, der har haft måske samme udfordringer som du.

Hvilken vej skal jeg?

Jeg mangler indsigt i mig selv

Jeg søger forståelse af mig selv

Hvad vil jeg egentligt med mit liv?

Hvad er det rigtige for mig?

Hvordan kommer jeg videre fra følelsen af at være fastlåst?

Hvordan kommer jeg videre?

Hvad er meningen med mit liv?

Hvem er jeg?

Hvad sker der i mit liv?

Hvorfor kan jeg ikke bare være glad?

Hvordan får jeg mere ud af livet?

Hvordan kommer jeg ud af hamsterhjulet?

Hvordan kommer jeg af med den dårlige samvittighed?

Jeg er træt at af ligge under for andre

Jeg har en baggrund som terapeut gennem mange år og fået meget erfaring, som jeg i dag kan øse af i din personlige udvikling, når du ønsker at bryde ud af det gamle rammer, oplever en indre krise eller rammer muren. Jeg har selv stået ved de her mure og ikke vidst, hvordan jeg kom over på den anden side. Måske er du usikker på næste skridt i dit liv. Det kan være mange ting.

Ikke blot spiller vores indre usikkerhed ind, der er også frygt for det ukendte, for det nye, frygt for at miste kontrol. Indre stress kommer til at fylde, og af og til måske med perioder med dårligt humør, manglende trivsel, som ikke blot går ud over dig selv men også dine nærmeste.

Forandring og transformation behøver ikke være omstændig og besværlig. Vi kan alle finde et liv i balance, når vi vælger fra hjertet, er ærlige overfor os selv og tør bryde de falske illusioner ned.

Udtalelser –  lige fra fibromyalgi til skyldfølelser, traumer, trælse følelser, søvnløshed, til forståelse af sig selv, få mening igen, at elske sig selv, acceptere sig selv og komme videre i sit liv

 • Jeg har levet med fibromyalgi, træthed og smerter i mange år. Efter seks sessioner med Anne er der sket rigtigt meget. Jeg føler mig mere fri og åben og er meget bedre til at tage tingene, som de kommer. Da jeg startede mit forløb, føltes det, som om der var noget, der var fastlåst i mig. Hvad, vidste jeg ikke. Det er der ikke mere tilbage af, ligesom smerterne er mindre, der er længere imellem, de dukker op, og jeg kan hurtigt afhjælpe dem, når de opstår, og jeg har mere energi.  De sidste uger har jeg slet ikke haft smerter i benene. Jeg har fået en ganske anderledes accept af og bevidsthed omkring ikke blot mig selv men også min krop, som har levet i et smertehelvede så mange år. Det har været meget afslappende at tale med Anne. Hun er lige til og nem at snakke med.
 • Ikke blot har du hjulpet mig til at blive klogere på mig selv, jeg har også fået meget mere bevidsthed omkring mig selv. Jeg kan mærke, der sker meget i mig. Mine omgivelser fortæller mig også, at de kan mærke en stor forskel hos mig.
 • Det er så dejligt at have et sted at gå hen for at få hjælp til at spotte kernen i det, jeg sidder fast i.  Det åbner min bevidsthed.  Den snævre ramme man sidder i, bliver udvidet 1000 fold. Tak.
 • Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg er blevet glad og meget mere tilfreds med mig selv.
 • Jeg er meget taknemlig for mit udbytte hos dig. Jeg har fået frigivet dårlige energier, der holdt mig fast i mønstre, som ikke var positive.
 • Jeg fik sluppet de dårlige energier og oplever nu, at de ikke fylder i min dagligdag, specielt på mit job, hvor jeg har følt mig dårlig behandlet. Jeg har en generelt neutral holdning til det, der fyldte, og mine fastlåste mønstre i tanke og handling eksisterer ikke mere. Det er en megahjælp til at anskue mig selv og mine handlinger ud fra dette neutrale sted. Og med et andet udgangspunkt, end at jeg ikke er det samme værd som mine medkollegaer eller i mine samlivsforhold.
 • Du formåede at ramme mange dybe og relevante ting, og du bevægede dig elegant og legende gennem alle mine mange emner ! Jeg følte mig virkelig set, hørt og mødt Tusind tak for en magisk og god healing.
 • Det er der interessant er, at jeg allerede efter en gang fandt ud af at følge min egne ønsker, og det har været virkeligt givende. Processen er så enkel, men det du gør, virker så kraftigt, så jeg har fået rigtig meget ud af det.
 • Det har gjort underværker. Det har været ligegyldigt hvad, så har det ændret sig. Nu mestrer jeg kunsten af sige pyt, og ved, at det ikke har noget med mig at gøre. Jeg havde ikke drømt om, at det ville rykke så meget. Jeg ville næsten håbe, at et eller andet vil spænde ben for mig, så jeg kan komme igen.
 • Det har været en fantastisk oplevelse at være hos Anne. Hun har virkelig gravet ind i min sjæl og har hjulpet mig til at blive renset af alle byrder. Jeg kom til hende uden smil og nu kan jeg endelig smile til livet. Nu har jeg en dejlig varm følelse i min mave. Jeg føler kærlighed og accept for den unikke person jeg er. Tak Anne for en fantastisk rejse. 
 • Jeg vil bare gerne lige skrive mange tak for hjælpen til eksamenerne for over en måned siden. Det gik ganske godt da jeg fik to 10-taller og et 7-tal til mundtlige prøver, men endnu vigtigere havde jeg det generelt hyggeligt under eksaminationerne, og føler ikke samme frygt ved at tænke på ordet eksamen. Så endnu en gang mange tak for hjælpen, der har virket super godt.
 • Hej Anne vil bare lige fortælle dig, at min datter til eksamen hun fik ro på og fik flotte karakterer.
 • I går var første gang siden at jeg var hos dig, at jeg stod i en situation og skulle tale for en stor gruppe. Det var meget spontant at jeg blev opfordret til det. Men men.. til min glæde og forbavselse mærkede jeg ikke angst og kunne stå samlet. Det var så skønt.
 • Det har gjort en kæmpe forskel for mig i mit liv, at jeg ikke længere tager tingene personligt. Jeg har også meget lettere ved at være sammen med andre.
 • Nu kan jeg være sammen med andre mennesker uden at være nervøs. Jeg gør det bare. Jeg har heller ikke de mange tanker omkring, hvad andre tænker om mig. Indrømmer jeg var meget skeptisk første gang, men det her virker bare.
 • Folk kommenterer det. “Du virker anderledes”. Jeg er så glad.
 • Det her kan jeg bruge. Jeg får nogle helt andre opfattelser af mig selv og min omverden.
 • Det var meget mærkeligt men også befriende at kunne gå rundt uden at tænke på, hvad andre tænkte om mit udseende.
 • Nu kan jeg være sammen med andre mennesker uden at være nervøs. Jeg gør det bare. Jeg har heller ikke de mange tanker omkring, hvad andre tænker om mig. Indrømmer jeg var meget skeptisk første gang, men det her virker bare. 
 • Jeg har været inde og ude af en spiseforstyrrelse i 15 år (mest inde), jeg er nu 33 år.
  Jeg har gået til psykolog af flere omgange og også fået styr på en del tanker men min følelsesmæssige adfærd havde endnu ikke lært at følge min fornuft. Og hjerte og fornuft har aldrig gået hånd i hånd hos mig, på trods af alle de redskaber jeg har brugt tiden gennem årene. Indtil for nylig. Jeg har været  i et kort forløb hos dig, der er sket store sager hver gang. Det har fungeret rigtig godt for mig; det at få løsnet op for de tunge, gamle, følelser, der har siddet bundet dybt i kroppen, har ændret min adfærd stille og roligt. Det er som om at de fornuftige og logiske tanker, som jeg længe har haft, endelig har fundet kontakten til mit hjerte, min krop og til min adfærd.
  Jeg har lært at acceptere og anerkende mig selv og jeg har lært hvor i kroppen følelserne sidder bundet og kan selv arbejde med det i det daglige. For første gang i mange mange år, er mine tanker og min hverdag ikke styret af tvangstanker omkring mad og min krop og hvad andre folk mon tænker om mig.
  Efter hver session har jeg følt mig utrolig let og godt tilpas og hver eneste gang er jeg gået hjem med en “aha-oplevelse”, om hvor i mit liv disse gamle, tunge følelser er opstået.
  Og nu kan jeg arbejde videre selv, med den bevidsthed og de teknikker jeg har lært.
 • Jeg syntes ret hurtigt jeg klikkede med dig, og derfor havde følelsen af at være i samme rum, så syntes jeg det var rart at du indimellem lige gav en melding om hvad du fornemmede skete, uden at analysere, bare at være i det.
  Jeg skal love for der er sket noget, desværre havde jeg lidt travlt dagene efter, men kan mærke en ændret fred i min krop.
  En form for afslapning i hele kroppen. Og sjovt nok dukker der en eller anden “ballade” op i mig, falder det hurtigt til ro
  Stort tak.
 • Jeg synes det var utrolig behageligt, mens det stod på og du var god til at guide og vejlede undervejs. Jeg mærkede allerede under sessionen, en masse jeg gav slip på. Og kunne mærke hvordan energierne arbejdede rundt omkring i kroppen. Jeg synes det var en vild behandling på den gode måde, da jeg oplevede at give slip på tunge ting, selv tilbage fra tidligere liv. Så følte jeg næsten var på en hel rejse imens. I dagene efter kunne jeg mærke de forskellige emner dukke lidt op igen, hvorefter jeg følte det gav slip. Jeg er meget taknemmelig for din session og vil ikke tøve med at bruge dig igen.
 • Opvågningsprocessen – De sidste uger har jeg sovet igennem, og vågner heller ikke, når min mand står op.
 • Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det var en gammel oplevelse i min barndom, som gjorde, at jeg sov så let. Nu sover jeg bare. Lægger mig. Fedt

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.