(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Feedback

Feedback fra tidligere klienter

Smerter

Hold da op hvor Anne er mega fantastisk
Jeg har haft store smerter i mit fysiske hjerte on and off i en periode. I sidste uge blev jeg så undersøgt hos lægen og fik taget blodprøver, som jeg skal have svar om en uges tid. Det blev absolut ikke bedre af, at lægen sagde, jeg skulle ringe 112, når der opstod smerter igen. Jeg er  fuldstændig smertefri
Så af hjertet tusind tak Anne / SRS

Frygt

Jeg har sluppet mange emner i mit liv, er selv terapeut og healer. Af og til dukker noget op, som jeg ikke kan håndtere selv, så går jeg til Anne! Så let og elegant kommer løsninger, forklaringer og forløsninger! Anne er så respektfuld, hurtig og intuitiv, at det føles som en dans at give slip på dybe traumer. Siden vores sidste session har jeg sluppet en årelang fastlåsthed dybt inde i bækkenet! Jeg fryder mig over den nye bevægelighed og frihed, når jeg går, en skøn fornemmelse! Tusind tak, Anne! BMA

Frygt for fremtiden

Hvis man er ramt af en langvarig skade, bliver man bange for, om man bliver rask, bange for fremtiden, bange for økonomien.

“Wauw – tusind tak Anne for sessionen. Du formåede at ramme mange dybe og relevante ting, og du bevægede dig elegant og legende gennem alle mine mange emner ! Jeg følte mig virkelig set, hørt og mødt Tusind tak for en magisk og god healing” DB

Konflikter i familien

Det er der interessant er, at jeg allerede efter en gang fandt ud af at følge min egne ønsker, og det har været virkeligt givende. Processen er så enkel, men det du gør, virker så kraftigt, så jeg har fået rigtig meget ud af det.

Telefonsession: Jeg har haft det rigtigt svært som mor, og valgte derfor at prøve Theta Healing hos Anne.
Anne er lynskarp til at guide mig ind til kernen af problemet og healingen har virkelig hjulpet mig så meget i min hverdag med børn. Før i tiden stod den udelukkende på konflikter, mens der nu er meget mere ro på, samtidigt med, at jeg tusind gange nemmere kan være i det, når så børnene har deres konflikter, hvilket er virkelig aftagende. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne. Hun er så skarp, hurtig og effektiv, at det føles som livet har ændret sig meget, blot efter to sessioner. Hvad jeg har brugt flere andre healere til at hjælpe mig med gennem 10 år, klarede Anne på 2 sessioner / Susan

Fobi overfor bestemt mad

Leden ved bestemte fødevarer havde fyldt for denne klient i mange år:

Det var en fin oplevelse hos dig og jeg er rigtig glad for at jeg har været hos dig. Jeg har spist denne mad og haft det fint med at være i nærheden af det siden. Så indtil videre er det en STOR succes

Stress og sensitivitet

En kvinde afsluttede i går et kort TFT forløb hos mig, og hendes afskedsbemærkninger var:

“Det har gjort underværker. Det har været ligegyldigt hvad, så har det ændret sig.Nu mestrer jeg kunsten af sige pyt, og ved, at det ikke har noget med mig at gøre. Jeg havde ikke drømt om, at det ville rykke så meget. Jeg ville næsten håbe, at et eller andet vil spænde ben for mig, så jeg kan komme igen”.

Det har været en fantastisk oplevelse at være hos Anne. Hun har virkelig gravet ind i min sjæl og har hjulpet mig til at blive renset af alle byrder. Jeg kom til hende uden smil og nu kan jeg endelig smile til livet. Nu har jeg en dejlig varm følelse i min mave. Jeg føler kærlighed og accept for den unikke person jeg er. Tak Anne for en fantastisk rejse.

Eksamensangst

Jeg vil bare gerne lige skrive mange tak for hjælpen til eksamenerne for over en måned siden. Det gik ganske godt da jeg fik to 10-taller og et 7-tal til mundtlige prøver, men endnu vigtigere havde jeg det generelt hyggeligt under eksaminationerne, og føler ikke samme frygt ved at tænke på ordet eksamen. Så endnu en gang mange tak for hjælpen, der har virket super godt.

Hej Anne vil bare lige fortælle dig at hypnosen hjalp min datter til eksamen hun fik ro på og fik flotte karakterer. BHJ

Fobi – edderkopper

Jeg forstår ikke, jeg var bange for dem. Fobien er væk, og jeg er ligeglad med dem.

At skulle holde tale

I går var første gang siden at jeg var hos dig, at jeg stod i en situation og skulle tale for en stor gruppe. Det var meget spontant at jeg blev opfordret til det. Men men.. til min glæde og forbavselse mærkede jeg ikke angst og kunne stå samlet. Det var så skønt.

Mobning

Nu har jeg tillid til andre igen, når jeg tænker tilbage fylder det ikke mere i mig.

Neglebidning

Ret fantastisk! Tror det virker, det du “gjorde”, har allerede måtte klippe mine negle. Måske nok ikke brug for næste session, men jeg vil gerne komme igen en anden gang.

Panikangst

Jeg føler en total ro omkring det (det, der gav panikangst), så fredeligt og trygt

Fortiden

Ofte sidder barndommens oplevelser og de energier, vi har oplevet i kroppen og tynger.

De er ikke vores, vi har blot ikke kunnet slippe dem. Kvinden foran mig mente ikke, der var mere fra den periode, og da jeg begyndte at spørge ind, kom energierne væltende. Da vi var færdige sagde hun, at hun følte sig ti kg lettere – hun er meget slank i forvejen.

Personlig udvikling

Jeg kan mærke, der sker meget i mig. Mine omgivelser fortæller mig også, at de kan mærke en stor forskel hos mig.

Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg er blevet glad og meget mere tilfreds med mig selv.

Jeg er meget taknemlig for mit udbytte hos dig. Jeg har fået frigivet dårlige energier, der holdt mig fast i mønstre, som ikke var positive.

Jeg fik sluppet de dårlige enerige og oplever nu, at de ikke fylder i min dagligdag, specielt på mit job, hvor jeg har følt mig dårlig behandlet. Jeg har en generelt neutral holdning til det, der fyldte, og mine fastlåste mønstre i tanke og handling eksisterer ikke mere. Det er en megahjælp til at anskue mig selv og mine handlinger ud fra dette neutrale sted. Og med et andet udgangspunkt, end at jeg ikke er det samme værd som mine medkollegaer eller i mine samlivsforhold

Præstationsangst

Klienten var hos mig én gang og skulle holde et indlæg tre dage efter:

“Jeg var ikke nervøs, mere spændt på en god måde. Jeg fandt hurtigt trygheden i rummet og situationen. To gange mistede jeg tråden og stoppede op og fandt den igen, men ikke noget som var ødelæggende eller selvforstærkende. Kort sagt så blev det en rigtig god oplevelse”.

Rygestop

Det var så let for mig (klient der kom tilbage efter flere år.

Jeg kan fortælle dig, at det går super godt med rygestoppet. Jeg er super glad for, at jeg tog den beslutning og tog hypnose hos dig. Det har virkelig været en stor hjælp. Det er utroligt at have et liv, hvor tankerne ikke længere bestemmer.

Sensitivitet

Det har gjort en kæmpe forskel for mig i mit liv, at jeg ikke længere tager tingene personligt. Jeg har også meget lettere ved at være sammen med andre

Selvværd

Nu kan jeg være sammen med andre mennesker uden at være nervøs. Jeg gør det bare. Jeg har heller ikke de mange tanker omkring, hvad andre tænker om mig. Indrømmer jeg var meget skeptisk første gang, men det her virker bare.

Folk kommenterer det. “Du virker anderledes”. Jeg er så glad.

Det her kan jeg bruge. Jeg får nogle helt andre opfattelser af mig selv og min omverden

Det var meget mærkeligt men også befriende at kunne gå rundt uden at tænke på, hvad andre tænkte om mit udseende

Klient vendte tilbage til sin anden session og fortalte, hvordan hun havde følt sig meget mere rolig og afslappet, og hvordan den urolige fornemmelse i maven var væk.

Social fobi

Nu kan jeg være sammen med andre mennesker uden at være nervøs. Jeg gør det bare. Jeg har heller ikke de mange tanker omkring, hvad andre tænker om mig. Indrømmer jeg var meget skeptisk første gang, men det her virker bare.

Spiseforstyrrelse

Jeg har været inde og ude af en spiseforsstyrrelse i 15 år (mest inde), jeg er nu 33 år.
Jeg har gået til psykolog af flere omgange og også fået styr på en del tanker men min følelsesmæssige adfærd havde endnu ikke lært at følge min fornuft. Og hjerte og fornuft har aldrig gået hånd i hånd hos mig, på trods af alle de redskaber jeg har brugt tiden gennem årene. Indtil for nylig. Jeg har været  i et kort forløb hos dig, der er sket store sager hver gang.
Tankefelts-terapien fungerer rigtig godt for mig; det at få løsnet op for de tunge, gamle, følelser, der har siddet bundet dybt i kroppen, har ændret min adfærd stille og roligt.
Det er som om at de fornuftige og logiske tanker, som jeg længe har haft, endelig har fundet kontakten til mit hjerte, min krop og til min adfærd.
Jeg har lært at acceptere og anerkende mig selv og jeg har lært hvor i kroppen følelserne sidder bundet og kan selv arbejde med det i det daglige. For første gang i mange mange år, er mine tanker og min hverdag ikke styret af tvangstanker omkring mad og min krop og hvad andre folk mon tænker om mig.
Efter hver session har jeg følt mig utrolig let og godt tilpas og hver eneste gang er jeg gået hjem med en “aha-oplevelse”, om hvor i mit liv disse gamle, tunge følelser er opstået.
Og nu kan jeg arbejde videre selv, med den bevidsthed og de teknikker jeg har lært af tankefelts-terapien”

Stress

Telefonsession: Jeg syntes ret hurtigt jeg klikkede med dig, og derfor havde følelsen af at være i samme rum, så syntes jeg det var rart at du indimellem lige gav en melding om hvad du fornemmede skete, uden at analysere, bare at være i det
Jeg skal love for der er sket noget, desværre havde jeg lidt travlt dagene efter, men kan mærke en ændret fred i min krop.
En form for afslapning i hele kroppen. Og sjovt nok dukker der en eller anden “ballade” op i mig, falder det hurtigt til ro
Stort tak, De kærligste hilsner Dorte

Telefonsession med klient: “Jeg synes det var utrolig behageligt, mens det stod på og du var god til at guide og vejlede undervejs. Jeg mærkede allerede under sessionen, en masse jeg gav slip på. Og kunne mærke hvordan energierne arbejdede rundt omkring i kroppen. Jeg synes det var en vild behandling på den gode måde, da jeg oplevede at give slip på tunge ting, selv tilbage fra tidligere liv. Så følte jeg næsten var på en hel rejse imens

I dagene efter kunne jeg mærke de forskellige emner dukke lidt op igen, hvorefter jeg følte det gav slip. Jeg er meget taknemmelig for din session og vil ikke tøve med at bruge dig igen “

Søvnbesvær

Det er blevet meget bedre, De sidste uger har jeg sovet igennem, og vågner heller ikke, når min mand står op.

Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det var en gammel oplevelse i min barndom, som gjorde, at jeg sov så let. Nu sover jeg bare. Lægger mig. Fedt

For første gang i årevis sover jeg trygt og godt. Det er fantastisk.

Temperament

Da jeg cyklede hjem fra dig, var der en, der var lige ved at køre ind i mig, og jeg hørte mig selv sige “det var godt, der ikke skete noget”. Jeg ville normalt være blevet stikhamrende tosset. Det var vildt anderledes og dejligt.

Tvangstanker og katastrofetanker

Det var været underligt at opleve tvangstankerne forsvinde så hurtigt

De sessioner jeg har haft, har effekt på katastrofetankerne. Jeg oplever dem i meget mindre omfang og uden den ladning de tidligere har haft. Det er jeg meget taknemlig for.

Vægttab

“Jeg ville gerne igang med tabe mig, men i stedet for at starte med kosten, valgte jeg en anden indgang nemlig at rydde op i mig selv. Så jeg tog kontakt til Anne. Her startede en grundig indre rengøring i gamle familiemønstre. Anne var meget direkte, utrolig hurtig og præcis.Så efter to sessioner over telefon følte jeg en lethed og glæde indeni. Jeg tabte 3 kg i første uge, men nu er det lidt stille, til gengæld føler jeg stadig letheden og den er lige så vigtig som kiloerne. Så jeg kan varmt anbefale Anne, hvis du har brug for at slippe gamle tanker,følelser og mønstre. Og skabe noget nyt. VM

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.