(+45) 61 70 23 50 info@annesoevang.dk

Bliv tydelig overfor dig selv

Bliv tydelig overfor dig selv
6. november 2019 info@annesoevang.dk

Siger vi ikke fra, når vi har brug for det, er vi utydelige – overfor os selv og overfor andre. Ubevidst har vi givet omverden rum til at overskride vores grænser!

Meget bekymring, frustration og vrede kan undgås, når vi ved, hvem vi er og klart melder ud.

 

Det gør ondt at gå på kompromis med sig selv

For ofte kommer vi til at gå for meget på kompromis. Måske tænker vi, at andre vil tænke negativt om os, at det nok går, at andre ved bedre, at det er bedre at bide i det sure æble end få negative kommentarer, at det ikke betyder noget.

Men er det ikke bare en løgn, du fortæller dig selv? Vil du hænge i bremsen, trække dig selv ned igen og igen? Finde dig i noget, du faktisk godt ved, ikke er i orden?

 

Vil du finde dig i det dårlige selvværd?

Giver det ondt i maven eller uro ved tanken om at sige fra, sige, at du ikke har lyst, ikke gider, at du ikke vil finde dig i det, at han/hun overtræder dine grænser, at stå op for dig selv?

Det kan endda være, at du forsøger at sige fra. Men du føler dig ikke hørt, og dine indvendinger bliver til små pip, der ikke bliver modtaget.

Har du brug for at ophæve de mønstre, der gør dig utydelig i din indre og ydre kommunikation, er du velkommen til at kontakte mig.